Hívjon minket (Hé 8-16, Ke 8-16:58, Sze-Pé 8-16)

Kedvezmény -30%

Parafa kép halvány barna barna világtérkép fa háttéren

Raktáron > 10 db
28 370 Ft Eredeti
19 860 Ft 16 549 Ft Ár áfa nélkül
Kedvezmény -30%
Megtakarítás 8 510 Ft
Leírás és paraméterek
Parafa kép halvány barna barna világtérkép fa háttéren
Parafa kép halvány…
19 860 Ft

Termék leírása

A parafa kép biztosan el nyeri tetszését. Nem csak a falat élénkíti egy modern kiegészítővel, amely mindenkit érdekel, de nem szabad megfeledkezni a széleskörű használatáról sem, amely csak Önön múlik. Ezen kívül bármilyen helyiség falára helyezheti. Természetesen ajándéknak is ideális választás, például egy szenvedélyes utazónak vagy a földrajz szerelmeseinek. Egy parafa faliújság, amibe mindenki beleszeret.

Hogyan használjunk parafa képet?

Amellett, hogy a képet azonnal felakaszthatja a falra, nem kell megfeledkezni egyetlen helyszínről sem, és így nem fog elrontani semmit azzal, hogy egyszerűen valamelyik falnak támasztja, vagy bútorra helyezi. Előnye, hogy van egy csomag térképtű jár hozzá, amellyel különböző helyeket jelölhet meg. Számos felhasználási lehetőség van, pl.

  • A meglátogatott helyek megjelölése.
  • Utazás vagy kirándulás tervezése.
  • Emlékekkel teli hely létrehozása a meglátogatott helyekről készült fényképeknek köszönhetően.
  • A jegyzetek csatolása.
  • Nem hagyományos kiegészítés alkalmazása a földrajzi ismeretek elmélyítésére.

Rajzszögek

A paraf képpel együtt egy csomag térképtűt is kap, mely 10 db-ot tartalmaz. A választás az Öné, ezért választhat a jelenleg elérhető kínálat közül. Abban az esetben, ha egy csomag nem lenne elég számára, vagy kombinálni szeretné a térképtűket, továbbra is van lehetősége van az újrarendelésre.

Kiváló minőségű nyomtatás

Számunkra fontos a minőség, ezért nem csak a vászont, a színeket, de a parafára készült képeink nyomtatási technológiáját is gondosan válogattuk össze. Minden képünk rugalmas vászonra van nyomtatva, melynek súlya 370 g/m2. A vászon poliészter és pamut keverékéből áll. Nem feledkeztünk meg a színek körültekintő kiválasztásáról sem, amelyek ökológiaiak, ami azt jelenti, hogy nem szagolnak és nem bocsátanak ki káros anyagokat a levegőbe, így Önön múlik, hogy melyik helyiségbe akasztja fel a képet. Végül, de nem utolsósorban a nyomtatási technológia is fontos. Annak érdekében, hogy a képek kifejezőek és jó minőségűek legyenek, a színtelítettséget (12-16 menet, tinta sűrűsége 200) biztosító nyomtatásra koncentrálunk. Ezt követően a nyomtatott vásznat egy 3 mm vastag parafa táblára rögzítik.

A kép oldalainak eldolgozása a para képen

Mivel azt szeretnénk, hogy a parafa művészet tökéletes legyen a falon, a részletekre összpontosítunk. Ezért a vásznat gondosan ráfeszítik a keretre, amely kiváló minőségű fából készült. A felhasznált keret keretező lécekből készül, amelyek alkalmasak képek készítésére. Ne felejtse el, hogy a hátoldalon sűrűn elhelyezett csatok vannak. A képekkel együtt 1-2 db akasztót kapsz, melyek a választott kép méretétől függően a hátoldalra kerülnek. A 90 cm széles képekhez a keret megerősítésére egy  fa válaszfalat helyeznek be , 120 cm szélességgel, legfeljebb két központi fa válaszfalat találhat.

Biztonságos csomagolás

Fontos számunkra, hogy műhelyünk parafaképeit biztonságosan házhoz szállítsuk. Ezért alapos minőségellenőrzés után vastag buborékfóliába csomagoljuk őket. A parafán lévő képet tartós kartondobozban (5vl) szállítjuk Önnek. Ezen túlmenően, hogy figyelmeztetjük a szállítót a törékeny termékre, nem felejtkezünk el a törékeny árukra vonatkozó információkat elhelyezni a dobozon, ami csökkenti a szállítás során bekövetkező sérülések mértékét.

Parafa képek

A parafa kép olyan termék, amely magának a kialakításnak köszönhetően egyedülálló belső kiegészítővé válik otthonában. Ez a rendes parafa kép egy egyedi faldekoráció ként használható, ezt megszereti! A parafa kép univerzális termék, amelyet különféle módon használhat. Önön múlik, mit szeret.. Felakaszthatja a képet a falra, vagy választhat egy modernebb elhelyezést – elég egy bútor darabra helyezni és a falhoz támasztani.

 

 

Hogyan lehet használni a parafa képet

A parafa kép eredeti kiegészítő, de még megfelelőbb ajándék! Meg fogja találni a helyét, mivel hogy a  nyomtatott vászon egy parafatáblára kerül felhelyezésre, és a rajszöget könnyen bele tudja nyomni. Tehát hogyan lehet használni?

  • Jelölje be a múltbéli és jövőbeli úticéljait
  • Jelölje be a meglátogatott országokat
  • Készítse el saját emlék galériáját - csatoljon fényképeket meglátogatott helyekről vagy emlékművekről
  • Jelöljön fel megjegyzéseket annak érdekében, hogy emlékezzen a figyelemreméltó helyekre
  • Biztosítson gyermekei számára egy nem mindennapos módszert a földrajzi ismeretek elsajátításához, szórakoztató módon

A parafa képeknek sok utazás szerető fog örülni. A parafatáblák a lakás vagy iroda bármelyik pontjában felhelyezhetők. Felhelyezhető  nappaliba, gyerekszobába, de az irodába is. A parafa kép tökéletes ajándék az utazás szerelmeseinek.

Rajzszögek

A parafa képhez egy csomag rajzszöget tartalmaz. Egy csomag 10 darab rajzszöget tartalmaz. Választhat  rajzszögeket aktuális ajánlatunkból. Ha egyesíteni szeretné a jazszögeket, semmi akadálya hogy egyenesennálunk rendlelje meg.

 

 

A legjobb minőségű nyomtatás

A parafa képek kiváló minőségű rugalmas vászonra vannak nyomtatva, amelynek súlya 370 g/m2, a vászon pamut és poliészter keverékéből készül. A képek minősége nemcsak magában az anyagban rejlik, hanem az alkalmazott technológiában is. A képeket lassan, kiváló minőségben nyomtatják, a nyomtatás garantálja a színmélységet (12-16 pass, ink density200 ), így nem kell aggódnia a homályos képek miatt. Nyomtatáskor kiváló minőségű, környezetbarát, szagtalan festékeket használnak, amelyek nem bocsátanak ki káros anyagokat a levegőbe, a képeket bármely helyiségben elhelyezheti. A kinyomtatott vásznat ezután egy 3 mm vastag parafa deszkára rögzítik. Csatlakoztassa a rajzszögeket a parafa képhez, és kész egy speciális lakás kiegészítő.

Nyomtatott peremek

A képet azonnal felakaszthatja a lakásában! A vászon megfelelően feszített, minőségi fából készült keretre.. A keret keretező lécekből készül, amelyeket közvetlenül festmények gyártására terveztek. A festmények méretétől függően 1-2 darab akasztót tartalmaznak, amelyek a hátoldalon vannak elhelyezve.  Az akasztók hátul sűrűn helyezkednek el. A 90 és 100 cm szélességű képeknél fa válaszfal van behelyezve a keret megerősítésére, a 120 cm szélességű képeknél még két válaszfal is van.

Biztonságos csomagolás

Az Ön számára létrehozott képeket vastag buborékfóliába csomagoljuk, míg a képek sarkát kartonból készült sarkok védik. A minőségellenőrzés után a képeket tartós kartondobozban (5 hüvelyk) küldik Önnek. Mivel törékeny termékekről van szó, a dobozon nem hiányozik a figyelmeztetés a törékeny árukról, ami csökkenti a szállítás során okozott kár mértékét.

 

Teljes leírás megjelenítése

Paraméterek

USP előnyök térképek parafán A kép tartalmaz 10 db gombostűt az ön választása szerint, Azonnal felakasztható, Egészen 3 mm vastag parafa tábla, Változatos termékfelhasználás – ajándékként is alkalmas
Elhelyezés Hálószobába, Nappaliba
Darab mennyiség 1-darabos
Szín Barna, Bézs
Kép technológia Keretezett, Nyomtatott, Parafa

Az összes paraméter megjelenítése

Kapcsolódó termékek

Kedvezmény -30%
Parafa kép modern világtérkép egy fából készült háttéren
Változatok (18)

Parafa kép modern világtérkép egy fából készült háttéren

Raktáron
28 370 Ft
19 860 Ft

Kedvezmény -30%
Parafa kép színkódolt világtérkép
Változatok (18)

Parafa kép színkódolt világtérkép

Raktáron
28 370 Ft
19 860 Ft

Kedvezmény -30%
Parafakép szürke térképen fából készült alapon
Változatok (18)

Parafakép szürke térképen fából készült alapon

Raktáron
28 370 Ft
19 860 Ft

Kedvezmény -30%
Parafa kép klasszikus fekete-fehér térkép
Változatok (18)

Parafa kép klasszikus fekete-fehér térkép

Raktáron
28 370 Ft
19 860 Ft

Kedvezmény -30%
Parafa kép pontos térkép a világról
Változatok (18)

Parafa kép pontos térkép a világról

Raktáron
28 370 Ft
19 860 Ft

Kedvezmény -30%
Parafa kép régi világtérkép bézs kivitelben
Változatok (18)

Parafa kép régi világtérkép bézs kivitelben

Raktáron
28 370 Ft
19 860 Ft

Kedvezmény -30%
Parafa kép stílusos fekete-fehér térkép
Változatok (18)

Parafa kép stílusos fekete-fehér térkép

Raktáron
28 370 Ft
19 860 Ft

Kedvezmény -30%

Célpont kitűző (10 darab)

Raktáron
790 Ft
555 Ft